Διαχείρηση του βρεφικού στραβισμού στο Moorfields Eye Hospital.

Η παιδο-οφθαλμίατρος του κέντρου μας Μπαντέκα Mαρίνα συμμετείχε στο Eυρωπαικό Συνέδριο Παιδο-οφθαλμολογίας και Στραβισμού BIPOSA που διοργανώθηκε στο Εδιμβούργο, Σκωτίας.

Η κα Μπαντέκα με την ομάδα της Παιδο-οφθαλμολογικής κλινικής του Moorfields Eye Hospital του Λονδίνου, Μεγάλης Βρετανίας παρουσίασαν τα αποτελέσματα πολυετoύς αναδρομικής μελέτης σχετικά με το στραβισμό που εμφανίζεται σε βρέφη (βρεφική εσωτροπία). Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα για τη διάγνωση, χειρουργική θεραπεία και μακροχρόνια παρακολούθηση αυτής της εξαιρετικά σημαντικής κατάστασης στο Moorfields Eye Hospital, το οποίο αποτελεί κέντρο αναφοράς για τον παιδικό στραβισμό παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα για το στραβισμό εδώ.

LMVISION - Oφθαλμίατρος Θεσσαλονίκη, Laser Mυωπία, Aστιγματισμός

Η μονάδα ιδρύθηκε το 2006 από τον Λεωνίδα Μαυρουδή και λειτουργεί στο εμπορικό κέντρο “Πλατεία”, σε ένα εμβληματικό κτήριο με μεγάλη κοινωνική, επιχειρηματική και αρχιτεκτονική αναγνωρισιμότητα στη Βόρειο Ελλάδα, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους. Από το Μάρτιο του 2015 λειτουργεί ως ΜΟΝΑΔΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ όπου παρέχονται διαγνωστικές, απεικονιστικές, κλινικές και χειρουργικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές, με ιατρικό εξοπλισμό και εγκαταστάσεις που συνεχώς ανανεώνονται και εμπλουτίζονται.