Έχετε πεσμένο βλέφαρο ή δυσμορφίες στα βλέφαρα?

Τo Plexr αποτελεί την πιο προηγμένη, μη επεμβατική σύγχρονη μέθοδο αναίμακτης βλεφαροπλαστικής και θεραπείας των ατελειών του προσώπου.

Δρα χωρις νυστέρι, χωρίς  χειρουργικές τομές και ουλές, χωρίς ράμματα, χωρίς σημάδια.

Η αρχή της λειτουργίας του Plexr βασίζεται στην παραγωγή πλάσματος, προκαλώντας επιλεκτική εξάχνωση σε συγκεκριμένη δερματική ζώνη χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες. Συγχρόνως διεγείρεται το κολλαγόνο και η ελαστίνη, ανορθώνοντας το χαλαρωμένο δερματικό ιστό.

Αντίθετα με τις παλιές μεθόδους, το Plexr δε δημιουργεί φλεγμονή στους γύρω ιστούς μιας και η δράση του περιορίζεται στα όρια της βασικής μεμβράνης του δέρματος. Δεν προκαλεί αιμορραγίες, νέκρωση ιστού, εγκαύματα. Δεν χρησιμοποιούνται ράμματα, χειρουργικές τομές και ουλές. Δεν αλλοιώνει το βλέμμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική αποτελεί μια καινοτομία στον τομέα της χειρουργικής των βλεφάρων.

Δείτε περισσότερα για τη μέθοδο εδώ.

LMVISION - Oφθαλμίατρος Θεσσαλονίκη, Laser Mυωπία, Aστιγματισμός

Η μονάδα ιδρύθηκε το 2006 από τον Λεωνίδα Μαυρουδή και λειτουργεί στο εμπορικό κέντρο “Πλατεία”, σε ένα εμβληματικό κτήριο με μεγάλη κοινωνική, επιχειρηματική και αρχιτεκτονική αναγνωρισιμότητα στη Βόρειο Ελλάδα, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους. Από το Μάρτιο του 2015 λειτουργεί ως ΜΟΝΑΔΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ όπου παρέχονται διαγνωστικές, απεικονιστικές, κλινικές και χειρουργικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές, με ιατρικό εξοπλισμό και εγκαταστάσεις που συνεχώς ανανεώνονται και εμπλουτίζονται.