EasyRet Laser για τη θεραπεία παθήσεων αμφιβληστροειδή και ωχράς κηλίδας.

To 1o EasyRet εγκαταστάθηκε από την SystemVision SA με επιτυχία στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας LM Vision.

Το #EasyRet της Quantel, είναι το μοναδικό κίτρινο laser με μήκος κύματος στα 577nm που διαθέτει “Fiber Technology”, μια πρωτοποριακή τεχνολογία που θα αλλάξει τα δεδομένα στον οφθαλμολογικό τομέα και τις θεραπευτικές εφαρμογές laser στην ωχρά κηλίδα και την περιφέρεια του αμφιβληστροειδή.

Το χειριστήριο τύπου “Click Wheel” σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα εύχρηστο λογισμικό διευκολύνουν την παραμετροποίηση πολλαπλών εφαρμογών (SingleSpot, MultiSpot, Subliminal mode) και την εξατομίκευση αυτών κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

LMVISION - Oφθαλμίατρος Θεσσαλονίκη, Laser Mυωπία, Aστιγματισμός

Η μονάδα ιδρύθηκε το 2006 από τον Λεωνίδα Μαυρουδή και λειτουργεί στο εμπορικό κέντρο “Πλατεία”, σε ένα εμβληματικό κτήριο με μεγάλη κοινωνική, επιχειρηματική και αρχιτεκτονική αναγνωρισιμότητα στη Βόρειο Ελλάδα, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους. Από το Μάρτιο του 2015 λειτουργεί ως ΜΟΝΑΔΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ όπου παρέχονται διαγνωστικές, απεικονιστικές, κλινικές και χειρουργικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές, με ιατρικό εξοπλισμό και εγκαταστάσεις που συνεχώς ανανεώνονται και εμπλουτίζονται.