Πρωτοποριακό Laser για τις ενοχλητικές μυοψίες (μυγάκια, κλωστές, σύννεφα).

Ellex Ultra Q Vitreolysis Yag Laser.

Πρόκειται για το μοναδικό παγκοσμίως Laser για την αντιμετώπιση θολεροτήτων ή παχύνσεων του υαλοειδούς που εκδηλώνονται με τη μορφή των ενοχλητικών μυοψιών. Οι μυοψίες (μυγάκια, κλωστές, σύννεφα) εμφανίζονται σε κάθε ηλικία και σε ορισμένους ασθενείς είναι τόσο ενοχλητικά που εμποδίζουν την όραση σε βαθμό που να επηρεάζει την ποιότητα ζωής τους. Μέχρι τώρα, μόνες επιλογές των ασθενών ήταν υπομονή ή χειρουργική αφαίρεση του υαλοειδούς, επέμβαση με πιθανές σοβαρές επιπλοκές. Τα υπάρχοντα Laser δεν ήταν σχεδιασμένα για τη συγκεκριμένη επέμβαση.

Τα τελευταίας γεννιάς Laser μας δίνουν τη δυνατότητα, με την τεχνική της Βιτρεόλυσης, να διαλύσουμε τις θολερότητες του υαλοειδούς που δίνουν τα συμπτώματα με τη δημιουργία πλάσματος υψηλής ενέργειας και εξάχνωση των βλαβών χωρίς καμία ανεπιθύμητη υαλοειδική έλξη ή ώθηση (αποφυγή επιπλοκών). Το Vitreolysis Laser της Ellex σχεδιάστηκε ειδικά για την αντιμετώπιση θολεροτήτων του υαλοειδούς με την τεχνική της Vitreolysis.

Αξίζει να σημειωθεί οτι είναι το μοναδικό Vitreolysis Laser στη Βόρειο Ελλάδα και το λειτουργούμε στο χώρο μας από τις αρχές του 2018 με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα για το Vitreolysis Laser.

LMVISION - Oφθαλμίατρος Θεσσαλονίκη, Laser Mυωπία, Aστιγματισμός

Η μονάδα ιδρύθηκε το 2006 από τον Λεωνίδα Μαυρουδή και λειτουργεί στο εμπορικό κέντρο “Πλατεία”, σε ένα εμβληματικό κτήριο με μεγάλη κοινωνική, επιχειρηματική και αρχιτεκτονική αναγνωρισιμότητα στη Βόρειο Ελλάδα, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους. Από το Μάρτιο του 2015 λειτουργεί ως ΜΟΝΑΔΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ όπου παρέχονται διαγνωστικές, απεικονιστικές, κλινικές και χειρουργικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές, με ιατρικό εξοπλισμό και εγκαταστάσεις που συνεχώς ανανεώνονται και εμπλουτίζονται.