Μη-επεμβατική, Αναίμακτη, Τρισδιάσταστη OCT αγγειογραφία.

Η OCT αγγειογραφία είναι η πιο εξελιγμένη μη-επεμβατική αναίμακτη, τρισδιάσταστη μέθοδος που επιτρέπει την απεικόνιση της ροής του αίματος στον αμφιβληστοειδή και χοριοειδή χιτώνα με την ταυτόχρονη αποτύπωσης ΟCT τομογραφίας. Χρησιμοποιείται για τη διάγνωση και παρακολούθηση παθήσεων του οπισθίου πόλου.

Στην κλινική μας λειτουργεί απο το 2016, η εξέταση διενεργείται από εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία άνω των 5000 εξετάσεων και έχουμε διαγνώσει και αντιμετωπίσει πάνω από 1000 ασθενείς με μεγάλο εύρος παθήσεων του βυθού που φυσικά περιλαμβάνουν πολύπλοκες και βαριές περιπτώσεις.

Δείτε περισσότερα για τη μέθοδο εδώ.

LMVISION - Oφθαλμίατρος Θεσσαλονίκη, Laser Mυωπία, Aστιγματισμός

Η μονάδα ιδρύθηκε το 2006 από τον Λεωνίδα Μαυρουδή και λειτουργεί στο εμπορικό κέντρο “Πλατεία”, σε ένα εμβληματικό κτήριο με μεγάλη κοινωνική, επιχειρηματική και αρχιτεκτονική αναγνωρισιμότητα στη Βόρειο Ελλάδα, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους. Από το Μάρτιο του 2015 λειτουργεί ως ΜΟΝΑΔΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ όπου παρέχονται διαγνωστικές, απεικονιστικές, κλινικές και χειρουργικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές, με ιατρικό εξοπλισμό και εγκαταστάσεις που συνεχώς ανανεώνονται και εμπλουτίζονται.