Γλαύκωμα

Η θεραπεία του γλαυκώματος αφορά στη μείωση και σταθεροποίηση της ενδοφθάλμιας πίεσης σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην προκαλείται βλάβη στο οπτικό νεύρο του ασθενή. Σε κάποιες μορφές γλαυκώματος είναι και χειρουργική και μπορεί να γίνει με laser ή επέμβαση.

Στην κλινική μας διατίθεται η σύγχρονη μέθοδος laser “Μicropulse Laser Trabeculoplasty”, η οποία εφαρμόζεται αναίμακτα και ανώδυνα σε ειδικές δομές του ματιού, με σκοπό τη ρύθμιση της ενδοφθάλμιας πίεσης.

Επίσης, πραγματοποιούνται μια σειρά από αντιγλαυκωματικές επεμβάσεις (τραμπεκουλεκτομή, τοποθέτηση αντιγλαυκωματικών βαλβίδων Ahmed αλλά και συνδυασμένη επέμβαση φακοθρυψία-τραμπεκουλεκτομής).

LMVISION - Oφθαλμίατρος Θεσσαλονίκη, Laser Mυωπία, Aστιγματισμός

Η μονάδα ιδρύθηκε το 2006 από τον Λεωνίδα Μαυρουδή και λειτουργεί στο εμπορικό κέντρο “Πλατεία”, σε ένα εμβληματικό κτήριο με μεγάλη κοινωνική, επιχειρηματική και αρχιτεκτονική αναγνωρισιμότητα στη Βόρειο Ελλάδα, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους. Από το Μάρτιο του 2015 λειτουργεί ως ΜΟΝΑΔΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ όπου παρέχονται διαγνωστικές, απεικονιστικές, κλινικές και χειρουργικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές, με ιατρικό εξοπλισμό και εγκαταστάσεις που συνεχώς ανανεώνονται και εμπλουτίζονται.