Ελευθεριάδου Δέσποινα

Ελευθεριάδου Δέσποινα, MD

Η οφθαλμίατρος Ελευθεριάδου Δέσποινα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της διετέλεσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Π.Ι. Ιερισσού του νομού Χαλκιδικής.

 Εν συνεχεία, ειδικεύτηκε στην οφθαλμολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Γ.Παπανικολάου, υπό την επίβλεψη του διεθνούς φήμης χειρουργού αμφιβληστροειδούς Αθ. Νικολακόπουλου. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής της διετέλεσε πληθώρα μικροχειρουργικών επεμβάσεων καταρράκτη και συμμετείχε σε μεγάλο αριθμό επεμβάσεων αποκολλήσεων αμφιβληστροειδούς, βιτρεκτομών και παθήσεων της ωχράς.Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευσή της στην οφθαλμολογία πέρασε με επιτυχία της εξετάσεις ειδικότητας.

 Επι τετραετίας εργάστηκε ως χειρουργός οφθαλμίατρος, με βαθμό επιμελήτριας β’ στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας.

 Κάθε χρόνο συμμετέχει ενεργά σε πλήθος συνεδρίων της Ελλάδας και του εξωτερικού με δημοσιεύσεις και παρουσιάσεις.

 Είναι μέλος της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, της Ελληνικής Εταιρίας Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής, της European Society of Cataract and Refractive Surgery και της Ελληνικής Παιδοοφθαλμολογικής Εταιρίας.

LMVISION - Oφθαλμίατρος Θεσσαλονίκη, Laser Mυωπία, Aστιγματισμός

Η μονάδα ιδρύθηκε το 2006 από τον Λεωνίδα Μαυρουδή και λειτουργεί στο εμπορικό κέντρο “Πλατεία”, σε ένα εμβληματικό κτήριο με μεγάλη κοινωνική, επιχειρηματική και αρχιτεκτονική αναγνωρισιμότητα στη Βόρειο Ελλάδα, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους. Από το Μάρτιο του 2015 λειτουργεί ως ΜΟΝΑΔΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ όπου παρέχονται διαγνωστικές, απεικονιστικές, κλινικές και χειρουργικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές, με ιατρικό εξοπλισμό και εγκαταστάσεις που συνεχώς ανανεώνονται και εμπλουτίζονται.