Η Οφθαλμολογική Μονάδα Laser και Μικροχειρουργικής λειτουργεί στο εμπορικό κέντρο “ΠΛΑΤΕΙΑ”, σε ένα εμβληματικό κτήριο με μεγάλη κοινωνική, επιχειρηματική και αρχιτεκτονική αναγνωρισιμότητα στη Βόρειο Ελλάδα, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους. Ιδρύθηκε από τον Λεωνίδα Μαυρουδή,  λειτουργεί από το 2006 ως κέντρο διαθλαστικής χειρουργικής και από το Μάρτιο του 2015 ως ΜΟΝΑΔΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ όπου παρέχονται διαγνωστικές, απεικονιστικές, κλινικές και  χειρουργικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου,  με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές, με ιατρικό εξοπλισμό και εγκαταστάσεις που συνεχώς ανανεώνονται και εμπλουτίζονται.

Η μονάδα βρισκόταν πάντα στην αιχμή της τεχνολογικών εξελίξεων στον Οφθαλμολογικό τομέα. Τα τελευταία χρόνια μετά την αδειοδότηση ως Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας (ΜΗΝ) έχει γίνει πλήρης εκσυγχρονισμός των μηχανημάτων και των τεχνικών καθώς και πλήρης επανεκπαίδευση του προσωπικού. Μπορούμε με χαρά να σας ενημερώσουμε ότι η μονάδα μας διαθέτει την πιο σύγχρονη τεχνολογία στην Ελλάδα σε ολόκληρο το φάσμα της οφθαλμολογίας.

Παράλληλα έχουμε πλέον τη δυνατότητα να λειτουργούμε ως ημερήσια κλινική τόσο για τους ασθενείς της Μονάδας όσο και εξυπηρετώντας συναδέλφους Οφθαλμίατρους που αναζητούν την τελευταία τεχνολογία για τους ίδιους και τους ασθενείς τους καθώς και την καλύτερη προσωπική εξυπηρέτηση.

Στο κέντρο μας υπάρχουν:

  • έξι εξεταστικές αίθουσες πλήρως εξοπλισμένες για ταυτόχρονη εξέταση ασθενών 
  • τρεις αίθουσες ειδικών διαγνωστικών και απεικονιστικών εξετάσεων, παρέχοντας τη δυνατότητα να καλύπτεται το σύνολο των διαγνωστικών εξετάσεων που αφορούν οποιοδήποτε οφθαλμολογικό πρόβλημα
  • δύο ανεξάρτητες χειρουργικές αίθουσες επεμβάσεων οι οποίες πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και όπου διενεργούνται οφθαλμολογικές επεμβάσεις πρόσθιων και οπισθίων μορίων
  • πλήρως εξοπλισμένο διαθλαστικό κέντρο με διαθλαστική σουίτα Scwind Amaris Laser με 1050Hz eye tracker το πρώτο στη Βόρειο Ελλάδα.
  • ότι πιο νέο και εξειδικευμένο σε θέματα εξοπλισμού (δείτε εδώ τον εξοπλισμό μας).

Δείτε τις αίθουσες μας: